سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند ورود عراقچی به عربستان برای شرکت در نشست فوق‌العاده غزه پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم وحید هاشمیان: هدف پرسپولیس، پیروزی مقابل سپاهان است نویدکیا: بازی مقابل پرسپولیس سخت خواهد بود / وحید هاشمیان جنتلمن است یارانه کدام افراد قطع خواهد شد؟ بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی ناکامی تراکتور در جذب دروازه‌بان خارجی / جانشین بیرانوند کیست؟ رونمایی رسمی تراکتور از جانشین ریکاردو آلوز رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود اعلام تاریخ واریز سود سهام عدالت / مبلغ سود سهام ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین وضعیت انتقاد آب طالقان به تهران / بحران آب در پایتخت پایان می‌یابد؟ سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم عراقچی: اعتماد به «توافق ابراهیم» به زیانی بزرگ برای امت اسلامی منجر خواهد شد یک طلا و یک نقره فرنگی کاران ایران در قهرمانی جوانان جهان

توصیه وزارت بهداشت درباره خرید و نگهداری تخم مرغ در دوران کرونا

در دوران شیوع کرونا باید در زمینه خرید تخم مرغ چند نکته بهداشتی را رعایت کنیم تا آلودگی از طریق پوسته تخم مرغ وارد آن نشود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 08
کد خبر: ۸۰۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  بنابر اعلام وزارت بهداشت، برای خرید و نگهداری تخم مرغ باید نکات بهداشتی زیر را مورد توجه قرار دهید:

- پوسته تخم مرغ غیر بسته بندی در معرض آلودگی های محیطی و ترشحات تنفسی افراد مختلف است، بنابراین در شرایط همه گیری کروناویروس از خرید و مصرف تخم مرغ غیربسته بندی خودداری کنید.

 

تخم مرغ را در بسته بندی های بهداشتی خریداری و بسته بندی آن را ضدعفونی کنید.

- تخم مرغ بسته بندی شده را با بسته اصلی آن در یخچال نگهداری کنید.

- بلافاصله پس از خرید تخم مرغ، آن را در یخچال بگذارید.

- تخم مرغ را از فروشگاه هایی که مبادرت به نگهداری تخم مرغ در یخچال می کنند، خریداری کنید.

- تخم مرغ های غیربسته بندی را به دلیل اینکه دارای امکان شکستگی، ترک و آلودگی هستند، خریداری نکنید.

- اگر در طی حمل به منزل تخم مرغی ترک برداشت و یا شکست محتویات آن را در یک ظرف تمیز و درپوش دار ریخته، در یخچال نگهداری و طی حداکثر دو روز آن را مصرف کنید.

- هرگز تخم مرغ را برای نگهداری نشویید زیرا راه ورود میکروب از طریق منافذ موجود روی پوسته باز می شود و آلودگی به داخل آن راه می یابد، ولی بسته بندی آن را ضدعفونی کنید.

- بهترین درجه حرارت نگهداری تخم مرغ در یخچال صفر تا ۴ درجه سانتی گراد و رطوبت ۸۵ درصد است.

- گرمای بیش از حد باعث تسریع در کاهش کیفیت تخم مرغ و افزایش سرعت فاسدشدگی آن می شود که این امر خود را با مخلوط شدن زرده و سفیده نشان می دهد.

- تخم مرغ دارای روزنه های بسیاری در سطح پوسته خود است و از این طریق قادر است بوی سایر مواد غذایی را به خود جذب کند، برای جلوگیری از این امر تخم مرغ ها را در بسته بندی خود در یخچال نگهداری کنید.

- تخم مرغ تازه را می توان حدود ۴ هفته در یخچال نگهداری کرد. تخم مرغ نیز مانند همه مواد غذایی باید تاریخ مصرف مناسبی داشته باشد./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده